Misiunea noastra

După 5 ani în lumea de business, am decis că acestă platformă să întrunească toate visele noastre. Întotdeauna am căutat să venim cu un plus de noutate prin produsele pe care le-am introdus pe piața din România.

Suntem o echipă tânără, cu multă viziune și dorințe pentru un viitor mai bun, updatat la noutățile internaționale.

Nu ne dorim doar o afacere prin care să vindem un produs, ci ne dorim să creăm o comunitate de clienți pe care să-i cucerim prin credibilitate, fidelizare și produse de calitate la prețuri competente.

Cu toate că profilul nostru s-a schimbat de-a lungul anilor, valorile companiei noastre rămân aceleași: corectitudine, fiabilitate și raportare la actualitate.

Noi trăim după aceste valori și sunt dictate inclusiv în cultura companiei noastre, SC CHRISTINA DIAMONDS SRL.

De aceea, atunci când cumperi de la noi, nu numai că ai asigurarea unui veritabil produs, autentic, dar, de asemenea, oferim garanția și protecția unei companii de principii nordice, la bază acționariatul fiind din Danemarca. Noi nu suntem doar în afaceri doar pentru a vinde gadgeturi sau obiecte COOL, ci vom construim relații de durată.

Ne plac gadgeturile și tehnologia, în general, și de aceea obiectivul nostru principal va fi să vă aducem cele mai noi produse în domeniu. Iar acest proiect este creat din dorința partenerilor de a aduce în fața consumatorilor produse cool și inovatoare, care pot fi utile sau doar atractive prin funcțiile lor. Urmărim să vă punem la dispoziție produse utile și de calitate, care vin împreună pe www.coolfactory.ro  pentru ca dvs. să vă bucurați de cumpărături inteligente, așa cum este și deviza noastră “smart shopping”.

Misiunea companiei noastre este de a oferi produse inovative la prețuri accesibile, oferind în același timp un serviciu orientat către client, care va satisface fiecare experiență de cumpărare.

Pe scurt, ne străduim să vă rugăm să nevoile dvs. gadget în timp ce face experiența dvs. de cumpărături convenabil și la prețuri accesibile.

Vom căuta să dezvoltăm gama de produse de la o lună la alta, așa că stați aproape de noi.

Dacă aveți o idee sau știți un produs interesant care nu există în România și credeți că se pliază targetului nostru, ne puteți scrie la adresa: manager@coolfactory.ro .

Bine ați venit în comunitatea Cool, by www.coolfactory.ro !

Cool FactoryCool, Util, Inovativ

După 5 ani în lumea de business, am decis că acestă platformă să întrunească toate visele noastre. Întotdeauna am căutat să venim cu un plus de noutate prin produsele pe care le-am introdus pe piața din România.

Livrare rapida

Pentru comenzile online ce depășesc 150 RON, asigurăm transportul GRATUIT în România.

Suport telefonic

Echipa noastra este pregatita sa iti ofere asistenta

Retur in 14 zile

Asiguram returnarea banilor in 14 zile de la data achizitiei