Termeni & Conditii

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.coolfactory.ro implica acceptarea cu Termenii și Condițiile termenilor si conditiilor mai jos enumerate.

Pentru folosirea site-ului în cele mai bune condiții, recomandăm parcurgerea cu atenție a acestor informații.

www.coolfactory.ro  își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile de Utilizare oricând consideră că este necesar, fără vreo notificare prealabilă, de asemenea, ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor prezentate, fara a anunta in prealabil.
Continuarea folosirii site-ului după schimbarea acestora, implică acceptul utilizatorului asupra modificărilor efectuate.

Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Acest site este administrat de Christina Diamonds SRL (RO33831570) cu sediul în Delea Veche, nr. 24, Corp C, sc.1, ap. 24, sector 2, Bucuresti, Sectorul 2, Bucuresti, 024102. Întregul conținut – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este protejat prin legislația românească și internatională a drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Proprietarul drepturilor de autor este Christina Diamonds SRL. Aveți permisiunea de a tipări sau descarcă elemente web din diferite zone ale paginii doar pentru utilizare proprie, non-comercială. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus, fără acordul Christina Diamonds SRL, se pedepsește conform legilor în vigoare.

Confidențialitate

Christina Diamonds S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.coofactory.ro și  Christina Diamonds S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Scopul colectarii datelor este de a trimite corespondența, de a onora comenzile si de a realiza statistici proprii.Sunteti obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare onorării comenzii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea plasării pe acest site a comenzii dvs. și a prelucrării acestora.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.coolfactory.ro  adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de  Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

Expediție și livrare

Expedițiile se fac prin Sameday. La finalizarea comenzii există integrat în platformă opțiunea automată de calcul al costului aferent de transport.

Pentru București, transportul costă aprox. 15 lei și în Provincie aprox. 16 lei.  Ne rezervăm dreptul de trimite comenzile prin Poșta Română, dacă acestea se află în afara ariei de acoperire Fan Courier.

Comenzile vor fi onorate în ordinea cronologică în care au fost înregistrate în baza de date. Ne rezervăm dreptul de a livra comenzile cu întârziere, din motive interne, independente de client.

Politica de vânzare

Oricarui client ii este permis accesul pe site si plasarea unei comenzi.

Din motive justificate www.coolfactory.ro isi rezerva dreptul de a nu expedia comenzile acelor clienti care ar putea prejudicia in vreun fel Vanzatorul.

Prin plasarea unei comenzi telefonice sau prin intermediul retelei de socializare Facebook, clientul isi exprima acordul cu privire la termenii si conditiile site-ului www.coolfactory.ro

Prin plasarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza activitatea.

Confirmarea comenzilor se face telefonic, iar mail-ul primit de catre cumparator are doar rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii.

O comandă neconfirmata nu presupune o rezervare a produselor.

Prin finalizarea unei comenzi, Cumparatorul isi exprima acordul ca informatiile furnizate sunt adevarate si complete, acestea fiind necesare la procesarea si expedierea comenzii.

Se considera incheiat Contractul intre Vanzator si Cumparator in momentul in care Vanzatorul informeaza prin intermediul postei electronice Cumparatorul de expedierea Comenzii.

Politica de prețuri

Toate prețurile sunt exprimate în LEI și au T.V.A inclus (19%).
www.coolfactory.ro  poate desfășura campanii promoționale pentru produsele din site, ale căror condiții vor fi stabilite integral de Christina Diamonds SRL. De asemenea, Christina Diamonds SRL poate modifica prețurile, fără înștiințarea clienților.

Termenul de Valabilitate, Garanția și/sau Service-ul Produselor:

Toate produsele achiziționate accesând www.coolfactory.ro beneficiează de garanție internațională, de 2 ani, conform legilor în vigoare și etichetei atașate fiecărui produs în parte. Produsele pot avea termen diferit de garanție, iar Christina Diamonds SRL își rezervă dreptul de a prelua termenii garanției oferite de către producător.

Produsele susceptibile de nerespectarea conditiilor de garantie vor fi preluate in regim normal de garantie pentru redirectionarea catre un service autorizat in vederea diagnosticarii.

  1. a) in cazul in care se constata un defect de fabricatie, se va repara sau inlocui produsul.
  2. b) in cazul in care se constata o nerespectare a conditiilor de garantie, produsul nu va fi inlocuit. Acesta se poate repara contra cost la cererea clientului.

Contravaloarea transportului coletului “client-furnizor/furnizor-client” va fi suportat de catre client.

Reparațiile de service pentru cazurile care nu sunt incluse în această garanție vor fi facturate cumpărătorului.

Retur

Garantia produselor este reprezentată de factura fiscală. Factura se regăsește în interiorul coletului / plicului sau în spatele notei de transport din interiorul foliei cu documentele de transport.

Pentru a returna produsele comandate in termen de 14 zile de la primirea produselor, va rugam sa ne trimiteti un mail la adresa office@coolfactory.ro  .

Produsele NU se returneaza prin intermediul Postei Romane.

Produsele NU se returneaza cu taxa ramburs, in cazul in care ne expediati astfel un colet, suntem nevoiti sa refuzam preluarea acelui colet.

Produsul / produsele trebuie ambalate corespunzator , pentru a nu se deteriora in procesul de transport (in cazul in care produsul se deterioreaza din cauza ambalarii necorespunzatoare, returul banilor / inlocuirea produsului nu va mai fi posibila). Nu ne asumam raspunderea pentru daunele aduse produsului din cauza ambalarii necorespunzatoare.

Produsul trebuie trimis in ambalajul original, cu toate accesoriile primite, inclusiv FACTURA , fara ambalaj sau accesorii, returul banilor nu se poate face. Produsul trebuie sa fie in starea initiala, asa cum a fost primit, NU trebuie sa prezinte modificari estetice, urme de uzura, mirosuri(parfum, alte substante chimice), deformari, etc.

In cazul in care un produs este returnat, insa clientul nu transmite un numar de cont bancar si titular al contului in termen de 3 zile lucratoare, produsul va fi trimis inapoi clientului, acesta urmand sa suporte taxele de transport. Returnarea banilor se face doar prin transfer bancar, in contul mentionat de dumneavoastra, NU cash, din motive de siguranta. Nu ne asumam raspunderea in cazul in care dumneavoastra ne dati contul bancar gresit, drept pentru care va rugam sa verificati contul inainte sa il trimiteti.

Produsele defecte declarate in termen de 2 zile de la receptionare se pot inlocui / returna pe cheltuiala www.coolfactory.ro ( acestea se pot inlocui in limita stocului disponibil cu produse identice). Nu ne asumam raspunderea pentru neanuntarea acestor defecte in termenul stabilit.

Pentru orice defecțiune tehnică sau neconformitate ce ține de contrucția produsului, cererea de înlocuire sau reparație se va soluționa în termen de 14 zile, conform Legii  nr. 449/2003 ce prevede “înlocuirea produsului sau schimbul acestuia cu altul de aceeași  valoare”.

Această garanție nu include deterioararea produsului din cauza nerespectării indicațiilor de pe etichetă, a accidentelor, a neglijenței, a utilizării  necorespunzătoare sau a altor factori care nu au legatură cu defectele de material sau manoperă.

Restituirea contravalorii sau înlocuirea produsului, se face numai  după constatarea imposibilității de reparație a acestuia și numai dacă această situație nu este imputabilă cumpărătorului.

Conform OG nr. 21/1992, garanția constă în remedierea gratuită a deficiențelor apărute la produse în cadrul termenului de garanție.

Drepturile Consumatorului sunt conforme cu O.G. nr. 21/ 1992 republicată și Legea nr. 449/ 2003 republicată, precum și altor modificări ulterioare. Drepturile Consumatorului nu sunt afectate de condiţiile prevăzute în acest Certificat de Garanție.

Litigii

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.coolfactory.ro  sau încercare de fraudă va fi raportată, fără întârziere, autorităților competente.

Toate litigiile vor fi soluționate pe cale amiabilă.

Forța majoră invocată și probată de una dintre părți, în condițiile legii, exonerează părțile de obligații – cu excepția plății pentru serviciile prestate până la apariția ei – pe întreaga durată a forței majore.

Disponibilitatea serviciului

www.coolfactory.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului, în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați la adresa manager@coolfactory.ro